Nytt år på gång

Så var det nytt år på väg. Det smäller och brakar ute. Jag bryr mig inte – det är ingen mat inblandad. Nu har vi ätit nyårsmiddag, husse, matte och jag. Det var jättegott. Var tvungen att kolla om det låg något kvar. Det gjorde det inte.

20131231-194449.jpg
Nästan i husses knä med ljus och vit linneduk

Idag var matte och jag hos den lilla rödhåriga. Först gick vi en promenad över bergen. Det var jättekul som vanligt. Alla gick rakt fram – jag sprang i zickzack – man får springa längre då. Jag älskar att springa! Jag skötte mig jättefint, det var bara reflexvästen som tog slut.

20131231-195609.jpg
Nämen… Reflexvästen blev en bralla…?!

Sen red mattarna (ja – de s i t t e r på dem nu igen!) och vi vovvar käkade nyårs-märgben.

Igår hade vi också kul förresten. Det kom massor med folk hem till lägenheten man inte får skälla i. Det var en Kattkompis (ja, hon hette typ så), två stora kusiner, långa farbrorn och fyra valpar; tre man kan leka med och en pytteliten som luktade konstigt. Gott, men konstigt.

20131231-200422.jpg
Det pyttelilla kusinbarnet använde mig som ponny. Det är ok

Jag var så snäll, så snäll så alla barnen tyckte att en kommissarie var bra, fast två var lite rädda från början. Jajamensan – pedagog; det är jag det.

Gott slut, gott nytt 2014 och
Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.