Dan före dan före dopparedan

Det blir lite si och så med skrivandet just nu – jag håller på med julförberedelserna och det tar tid. Från husse och matte alltså.

Igår var vi och tittade på när en massa rottisar gjorde MH-test. Fast egentligen var det först husse och matte och sen bara matte som tittade. Jag fick vänta i bilen, jag. De gjorde nog en massa kul för det lät roligt. Jag väntade i bilen, jag. Sen kom husse och vi stack till skogs. Det var kul; det var en ny skog. Sen väntade vi i bilen, husse och jag. Till sist kom matte. Då åkte vi hem. (Matte skvallrade att egentligen skulle vi tränat med tjänstehundarna, men alla höll på med julförberedelserna så de kunde inte. Vet inte om det blev ett bra byte?)

Hela kvällen sen slog matte in saker i papper och snöre, och jag fick vare sig hjälpa till eller öppna. Vet inte riktigt om jag tycker att det var så kul. Det vill till att det blir bra julklappar till en liten, tålmodig hund som kompensation.

Snart ska vi hämta valparna och sticka till ön. Det blir roligt. Valpar och ön! Valpar och ön! Valpar och..

Over and out

5 tankar kring ”Dan före dan före dopparedan

 1. Turi

  Ja, jag hoppas verkligen att de här med jul ger nån utdelning. Min matte förbereder inte så mycket direkt, men hon åker iväg, först för att handla, läänge, då fick jag vara kvar hemma med lillhusse och han var mest uppe på sitt rum o dit upp kan inte jag gå och i dag var h e l a familjen, utom jag, på glöggparty. Jag fick vara ensam hemma i flera timmar! Skittråkigt!
  Vi kan väl ses och leka lite, så den häringa julen blir lite rolig?
  Blöt puss från Turi!

  Svara
  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   Ja, det gör vi! Når inte till kopplingen så jag får ta med nån tvåbening. Eller så kommer du hit. Vet du, det finns lodjur här på ön! Har inte sett nåt men grannen har. Två gånger! Jag letade efter det ikväll, men var tvungen att gå in. Kom och hjälp mig hitta det!

   Svara
 2. Snurran

  God Jul kommissarien, hoppas att du får många paket och att du får lite extra smaskens, det vimlar ju av köttbullar, prinskorv och skinka så här års 😛

  Svara
  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   God jul, Snurran. Jag har siktat in mig på skinkan. Eller kanske laxen. Eller äggen. Eller…

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.