No news is good news

Har inte hänt så mycket på några dar. Matte tappade bort mitt koppel i måndags. Gjorde inte så mycket tyckte jag ;-). Fast hon hittade ett nytt …

Igår var vi i lilla stallet så då hängde jag med den lilla rödhåriga. Det var riktigt kul fast det både var mörkt och duggregnade. När mattarna satt på fyrbeningarna var de kvar på den där stora ridplanen bredvid stallet. Jag kunde stå vid staketet och kolla. Efter ett tag tyckte jag att det såg ut som om de hade lite långsamt, så jag forcerade staketet och gick in till dem. Så får man visst inte göra, så jag fick väl gå tillbaka och ställa mig och titta igen. Gick och bet lite i den lilla rödhåriga. Sen gick vi in i deras hus och lekte.

Idag har vi jobbat hemifrån igen. Då får man åka till Klubben på lunchen. Jag vet att matte fixar lite först, så jag väntade lugnt i bilen. Sen gick vi och letade efter det borttappade kopplet. Jag låtsades inte se det. Matte såg det. ”Bra, matte” sa jag lite buttert. Sen fick jag göra två minisökrutor. Hittade båda patronhylsorna på nolltid. Jag är så bra! Vi avslutade med lite spår. Matte var inte så bra. Jag hittade inte riktigt var hon hade gått. Så fick jag korn på en hare eller nåt. Sen tittade jag om det inte kom några hundar. Det gjorde det inte. Matte sa att jag tramsade. Efter ett tag tog jag väl upp spåret, och då visade det sig att hon, matte alltså, tappat en massa saker på vägen! Jag la mig och markerade en reflex som hon glömt. Då blev hon så glad, så glad. Sen fick vi gå och vara sakletare. Om hon bara berättat att hon slängt ut halva handväskan hade det varit mycket lättare. Nå, nästa gång kanske. Till sist rev jag alla agilityhinder jag kunde. Det var dags att nåt gick fort. Jag gillar fort. Jag är gjord för fort. Matte är långsam.

På kvällen låg jag och slumrade lite i vardagsrummet. Men vad hörde mitt radaröra? Ett välkänt motorljud gled ner mot huset. Det var Syrran! Räddningen! Hon kom och hämtade mig och jag ska få sova över! Hurra! Hej då matte. Ja, ja, ja, ja. Nattinatti och sov gott å puss puss. Kom igen nu Syrran, så drar vi! Jippie…

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.