Fler släktingar!

Jäklar, vilken stor släkt jag har! Idag åkte matte och jag till faster och farbror. Där fanns det två kusiner också. Och en typ faster till. Å vad de var bra! Vi hade jättekul, jag fick en blå boll som höll i evigheter och det fanns hela tiden nån som lekte med mig eller som klappade på mig. Precis som jag tycker att det ska vara jämt!

Sen fick jag gå på promenad med stora kusinKillen. Vi hade en spännande tur och jag träffade en tvåbeningtjej. Hon fick klappa på mig. När vi kom tillbaka hem fick jag köttbullar. Sen sa fasterTvå att jag till och med är känd i USA. Ja, jäklar… Jag har en bra och stor släkt. Jag kommer att få massor med julklappar. Tror jag.

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.