Hittelön eller får’en?

Ja, jag har varit hos lilla moster några dagar. Det var jättespännande! Det tog en stund innan jag kände att jag hade patrullerat av objektet, inom- och utomhus, och under tiden förhöll jag mig skärpt och professionell. När allt var säkrat kunde jag slappna av och återgå till ledighet. Då blev jag mitt vanliga, charmiga jag och alla blev så glada när jag kom. Nja, kanske inte Kusin när jag hoppade upp i hans säng en morgon. Han lät konstigt och höll sig för… ja liksom de nedre regionerna. Och långa morbrorn tyckte att det var mysigt när jag väckte honom första morgonen men inte andra. Han påstår att jag var blöt, skitig och luktade våt hund. Våt hund?! Jamen jag var ju våt och jag är ju hund. Vad hade han väntat sig?

Jag hittade en grej också. Eller, inte en grej – en tjej. Jag hittade en tjej! Hon är min, min, min! Jag satte mig på henne så att alla skulle förstå att hon är paxad. Varje dag kom hon så jag kunde sitta på henne och bli klappad och beundrad. Jag älskar henne!

20131205-071036.jpg
Hon är min, min, min!

När jag skulle stoppa tjejen i bilen sa matte stopp. ”Du får inte ta in pinnar du hittar och du får inte ta med flickor du hittar. Så enkelt är det!” Skit-matte.

Over and out

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.