Ramsamsam…

Idag skulle vi vara snygga. Vi skulle till kyrkan för det var barndop för lille Ramsamsam (ungefär så tror jag han heter). När vi är snygga får jag i n t e hoppa. Jag får såklart aldrig hoppa, men speciellt inte när vi är snygga. Det ska finnas någon slags logik här.

Först hämtade vi up gammelmormor. Jag sniffade henne i nacken hela vägen till kyrkan. Tror hon gillade det. Sen fick jag vänta i bilen. Efter det blev det party! Alla – och jag menar verkligen ALLA – var där! Syrran, valparna, Storbrorsan, långa farbrorn med sin flock. Moster och långa morbrorn var också där men jag hann inte träffa dem alla. Här upphävde jag hoppförbudet. Ingen protesterade. Och vet ni – det var två nya valpar där. Fast de var som våra även fast jag aldrig träffat dem. Vi blev bundisar direkt. Matte försökte ordna ett fint killfoto där vi alla samlades i Syrrans bil. Det blev som det blev. Men oj! vad det var kul! Hoppas att vi ses snart igen.

Over and out

20131123-221846.jpg
6-tal i grabbar. Nä. Bilden är inte arrangerad

2 tankar kring ”Ramsamsam…

  1. Kommissarien Inläggsförfattare

   Nej, men så är det inte! Jo, det kanske verkar så men det ÄR inte så. Jag är bara lite rädd för dig. eller snarare snörena som alltid är nära dig. De är skitläskiga!
   Möt mig i skogen efter fotograferingen i morrn ska du få se på överlycklig!
   Ps: Ta gärna med den lilla rödhåriga. Ds

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.