Samlar ihop flocken

Ha ha! Jag har dem! Valparna alltså.

Vi har just varit inne i den skiiiitstora stan. Oj oj oj vad det var mycket att hålla koll på! Jag blev alldeles, alldeles matt.

Vi hoppade ur bilen och gick in genom som en dörr till en affär liksom, matte och jag. Det var ett ställe där man har pälsvård för mansvalpar. Och vet ni vilka som var där? Syrran! Valparna! Långa farbrorn och hans flock och så snygga Cs matte! Jäklar, vad jag blev glad :-)!
Snygga C hade jobbat hela veckan och jag hittade hennes filt. Mmm… Stod och luktade länge, länge! Sen tog jag valparna och hoppade in i bilen. Nu ska vi på nya äventyr.

Over and out

20131109-114616.jpg
Killgänget på salongen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.