Visst skulle jag passa?

Igår åkte vi ner till stället med massa hundar, där man måste skärpa sig, visa att man är lydnadschampinjon och inte tjoa på de andra vovvarna. Fast det var inte så jättekul – matte och husse gick in i det där huset och kom ut efter en lång stund.
Matte berättade att de lyssnat på en kille som berättat om jobb hundkillar som jag skulle kunna ha. Det kallades tjänstehund. Kände direkt hur det pirrade till i magen! Man fick lära sig en massa saker och sen skulle man hålla koll. Men fattar ni – hålla koll! Det jag är bäst på i hela världen! Åh…! Drömde mig genast bort… Såg mig patrullera i oländig terräng, hitta bortsprungna barn, söka fram gömd ammunition och… Ja, bara fantasin sätter gränser. Åh…!

Åh…ver and out

Tjänstehund… Åh…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.