Å sen ner till lillstallet

Efter lunch packade jag in matte i bilen och stack till lillstallet. Där bor den lilla rödhåriga. Hon är ett halvår äldre än jag, ganska ettrig och jättekul! Vi gick på en kortprommis i deras skog. Den lilla rödhåriga håller koll där, så jag patrullerade inte så mycket. Var mest stödperson liksom. På vägen tillbaka gick vi genom hästhagen. Jag glömde varför matte tjoar ”Akta dig!” när vi kommer nära de där snörena. Aj som f-n! Det var som 1000 jordgetingar genom kroppen! Blev lite spak och undrade om det var hon den långhåriga tvåbeningen som statuerade exempel. I ärlighetens namn sa hon faktiskt ”stanna” men jag hann inte höra ordentligt. I tid. Var lite extra uppmärksam mot henne resten av dagen.

Sen kom tjejerna! Vilka tjejer! Hon som brukar ta hand om stora, svarta hästen, som jag träffat förr och som är jättetrevlig, och med sig hade hon en likadan men mycket yngre. Å, d e t var en tjej i min smak! Jag hängde med henne hela tiden när de andra var på ridbanan och höll på med vad de nu gjorde. Det var en jätterolig eftermiddag, och jag somnade ovaggad sen. Hela kvällen.

Avslutade kvällen med en tomtpatrullering där jag körde iväg några inkräktare. Hade verkligen inte bjudit in dem, vilka de nu var.

Ordningen återställd. Over and out.

20131102-012442.jpg

Stallfika

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.