Lite hit, lite dit, lite hur som helst

Idag har jag haft kul. Först var det inte så kul. Matte jobbade hemifrån och var skittrist. Men sen hoppade vi in i bilen. Vi skulle till… Hundklubben! Det gjorde inget att det regnade – jag var lydnadschampinjon igen. Matte var lite trög på kommandona så då var jag känguruschäfer; Kör! Kör! KÖR! Sen åkte det fram – orangea snöret. Det bästa. ”Spår!” sa matte med myndig röst men jag hade börjat redan för en kvart sen. I mål låg en sprillans ny pipboll! Jippi! Den bet jag sönder på tre röda. ”Hållbar Kong-kvalitet … pft!” muttrade matte surt.
Sen åkte vi hem och bums kom Syrran! Jag hoppade in i hennes bil och vips iväg. Eller vips… De öppnade nån lucka i bilen, glodde ner, ryckte i grejer och ringde å jag väntade och väntade. Jag tror att matte svor något om vindrutetorkare men jag vet inte. Hon höll för mina öron. Det var nåt med att jag inte är två än, vad nu det har med saken att göra. Hur som helst, jag fick hänga med Storbrorsan och människovalparna. En killkväll igen. Grejt.
Men så skulle jag åka bil igen?! Ja, jag är inte den som är den så jag hängde på. Vi skulle till stallet och hämta matte. Eller… Matte åkte en bil och jag och Syrran den andra. Tyckte att jag kände igen svängarna… Är vi inte… men det är misstänkt likt… Jo jäklar! Vi skulle ju till Ön! Vilken dag! Perfekt slut på en perfekt dag. Nu rycker det i ögonen. Dax att säga…

Over and … Zzzzzz

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.