Rallylydnad

Sådärja. Nu har jag varit nere på plan och snackat. Först höll de på som vanligt – låtsades inte höra mig, så jag fick ta i från svansroten. Hallå, hallå, hallå, HALLÅ MEN VAD F-N H A L L Å SA JAG! Det verkar som om det funkade, för jag behövde inte tjata sådant idag. När alla visat mig den respekt en kommissarie kräver körde vi några skyltar. Jag tänkte att rallylydnad – då går det nog fort som blixten. Och jag kan fort! Men på en av skyltarna stod det ”Långsamt temo”. Hmpf…

Hur som helst visade jag matte att jag kunde göra nästan alla skyltar. (Men nej, man kan inte ligga ner med obevakad rygg, det kan man inte. Säger bara Jesse James…) Sen blev jag så trött så jag behövde en power nap i bilen. Som tur är fattade min människa vad jag sa för en gångs skull, så … ja, på det hela taget blev det ju en kalasträning.

Over and out

(Ps Matte var ganska duktig hon med idag.)
Pps Här är en bild från förra veckan, som Helen har tagit.)

20131027-162529.jpg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.