God morgon

Äntligen tillbaka på ön. Började morgonen med att patrullera av skogen. Det är ju ett tag sen jag var där. Hittade bara en rådjursskank och två bortglömda spårmarkörer. Ingen mysko alls. Sen tränade jag matte på lite fritt följ. Hon börjar bli bra, lite finslip bara så kan vi nog göra något av det. Nä, nu ska jag nog bita sönder en boll. Hej på en stund.

Over and out

Kommissarien patrullerar av sin skog

Patrullerar av min skog

2 tankar kring ”God morgon

 1. Kommissarien Inläggsförfattare

  Åh, Stenkulla är mitt favvotillhåll. Snyggt, luftigt och med en riktig skönhet som sällskap! Matte är lite busy med nån slags pappersjobb, men vi tackar för inbjudan.

  Svara
 2. Syvonne

  Gomorron Kallax!
  Kul att se dig här! I datorn. Men vi skulle gärna se dig här också. På Stenkulla. Turi vill gärna leka med dig. Ta gärna med matte också. Jag kan vakta henne en stund, hon kan få kaffe.
  /Sy

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.