Ur led är tiden

I morse tog vi lite sovmorgon, matte och jag. Vi sov till… 20 i sju?! Det var nåt konstigt med tiden. Vi h a d e faktiskt sovit länge, men det syntes inte på klockan!

På morgonpromenixen hittade jag ett föremål. Det ligger sällan föremål på ön, så jag gjorde en kvalitetskontroll när jag ändå höll på. Jag bar med mig föremålet en bra stund och sen kontrollerade jag nogsamt.

Kvalitetskontrollant

Kvalitetskontrollant

Hm... Ingen 10:a i alla fall

Hm… Ingen 10:a i alla fall

Nä, riktigt usel kvalitet!

Nä, riktigt usel kvalitet!

Efter frukost – som var en timme försenad?! – stack vi till klubben. Det gör vi nästan alltid på söndagar. Idag skulle vi ligga på gräsmattan, vi killar. ”Ligg” sa mattarna och … gick?! ”Vart ska du? Ska jag hänka?” frågade jag och visade min servicevilja med att ta några steg. Matte kom tillbaka och sa att ”Nej tack. Kan du vara bussig och stanna där?” Så gick hon igen. ”Ska du gå långt? Kommer du att vara borta?” frågade jag lite ängsligt och tog några steg. Då kom M. Jag älskar M men man måste sköta sig. M stod framför mig och jag vågade inte ens snegla åt matte. Men nästa gång tänker jag kolla vad hon gör i alla fall. Jag gillar INTE när hon går iväg själv!

Sen var det dags att ha kul. De hade lagt ut en m a s s a saker på vår skitstora gräsmatta och jag skulle hämta in dem, en och en. Det är en grej som jag tycker är värd att göra så jag sprang långt ut och hämtade. Så sprang jag fort till matte och lämnade. Och en gång till. Och en gång till. Men sen blev jag lite trött och då tänkte jag att jag kollar lite närmre. Så man slipper springa så långt lixom. Det var inte rätt, men jag fick beröm i alla fall när jag kom med saker. Det kallas uppletande, är jättekul och jag tror att vi ska göra det igen. Då kommer jag att springa hela vägen ut i alla fall.

Sen åkte vi hem till ön och räfsade löv. Matte räfsade och jag rufsade. Men bara lite.

Middagen blev en timme sen, den med, förresten. Höll på att hungra ihjäl. Nej, jag vet inte, jag… Ska det va så här? Ur led är tiden!

Over and out

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.