Depp. Deppiledepp

Har sovit hos Syrran. Jippi! Vi har varit både här och där, har hängt med kompisar, spårat och haft lattjolajban. ”Du å ja, Syrran, du å ja” sa jag. Men vad gör männschan då?! Jo, kör mig till matte! Till den där läskiga lådan som heter Lägenheten! Är det kompis? Jag ropade efter henne! Jag grät faktiskt en skvätt. Jag sa till matte att vi skulle åka – antingen till Syrran (bäst) eller till ön (näst bäst) men icke sa Nicke. Nu ligger jag här. Sörjer. Deppar. Suckar

Ensam. Deppar. Saknar. Går inte en meter!

Ensam. Deppar. Saknar. Går inte en meter!


Det går bra att komma och skjutsa över mig. Eller öppna dörren bara så springer jag själv. Fram tills dess tänker jag inte röra mig en millimeter. Så det så.

Over and out

3 tankar kring ”Depp. Deppiledepp

  1. lollopersson

    Åh tycker synd om dig. Jag kan gå som jag vill – det är lyxigt. Men matte tycker jag är bortskämd för självklart vill man ju helst leka hela tiden – eller hur!!?? Busa, bada, åka fyrhjuling, jaga boll, jaga katter springa fritt, hoppa och skutta….

    Men se riktigt deppig ut och lite blöta ögon så löser det sig vet du….de ger sig rätt fort : )

    Brorsan

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.