3 december. Frilansade lite för kustbevakningen

Imorse började vi med kottleken som sig bör. Matte kastar två kottar långt från varandra och jag letar rätt på rätt kottar och ger henne den ena. Jag får en godis och sen får jag tillbaka kotten så jag kan döda den. Bra lek jag har lärt henne va? Men det var inte så lättförtjänta gotter, inte.

Kottjävel! Kom fram!

Kottjävel! Kom fram!

Kotten åkte in i en håla långt in under en sten! Gissa att jag fick gräva innan jag fick fram den! Om jag lyckades? Givetvis, jag ger mig aldrig.

Sen stack vi ner till vattnet och kollade att allt var i sin ordning. (Nej, det är ingen flytväst jag har på mig. Det är ett skitstort reflextäcke. Varje gång matte sätter på mig det fnissar hon och sjunger ”do do do do do do do do… BATDOG!” Skitkul. Not.)

Får jag hoppa i?

Får jag hoppa i?

”Du får inte bada” sa matte. ”Det är för kallt.” ”Okej” sa jag, för jag gör alltid som matte säger.

Badar? Jag badar inte!

Badar? Jag badar inte!

Passade på att gå lite balansgång på sargen idag igen. Ramlade inte i.

Nu utan is

Nu utan is

Sen avslutade vi nere vid min badplats. ”Du får fortfarande inte bada” sa matte. Jag tjatade och tjatade och tjatade och … då bara gick hon?!

Schyssta'rå? Bara e n boll?

Schyssta’rå? Bara e n boll?

Den lilla pricken där mitt i bild är jag som tjatar. Innan jag gav upp och anslöt på promenaden.

Så blev det kväll och dags att öppna lucka tre i min kalender. Ja. Hon filmade. Ja. det blev uselt idag med. Mest vägg, knappt något huvud men… Hon har ju 21 dagar till på sig att få till det ;-). Vill du se? Okej då.

Lucköppning 3 dec 2015

Over and out

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.